TV-ajánló

2024.07.07. 09:28

Cage őrnagy egy időhurokba kerül

Farkas Eszter

A kép illusztráció.

Képzelj el egy olyan világot, ahol egy idegen faj könyörtelen támadásba lendül a Földön, és a világ hadereje tehetetlen velük szemben. Ebben a poszt-apokaliptikus jövőben William Cage őrnagy (Tom Cruise) soha nem gondolta volna, hogy harcolnia kell majd. De amikor a frontvonalra küldik, hamar hősi halált hal. Azonban ezzel nem ér véget a története – sőt, csak most kezdődik.

Cage egy időhurokba kerül, és arra kényszerül, hogy újra és újra átélje ugyanazt a brutális harcot, így folyamatosan meghal és átéli ugyanazt a csatát. Eleinte reménytelennek tűnik a helyzete, de minden egyes alkalommal, amikor visszatér a csatatérre, egyre ügyesebbé válik. Az idegenek kiismerhetetlenek, de Cage fokozatosan megérti a gyengeségeiket és stratégiájukat.

Az időhurok előnye

Cage segítségére van a különleges erők harcosa, Rita Vrataski (Emily Blunt), aki szintén megtapasztalta az időhurok különleges hatását. Ketten együtt harcolnak az idegenekkel, minden egyes ismételt összecsapás egy lépéssel közelebb viszi őket a győzelemhez. Ahogy az időhurok rejtélye egyre jobban feltárul előttük, rájönnek, hogy talán mégis van esélyük megmenteni az emberiséget.

A „Holnap határa” izgalmas és adrenalin-dús sci-fi, amely tele van fordulatokkal és feszültséggel. Tom Cruise és Emily Blunt lenyűgöző alakításai, valamint a film látványos akciójelenetei garantáltan a székhez szegezik a nézőket.

A holnap határa - vasárnap - 20:10 RTL

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában