Oktatás

2024.07.06. 09:31

Megnyílik az út a világ egyetemei felé a Pannónia Ösztöndíjprogram révén

Kivételes lehetőséget ajánl a fiatalok figyelmébe Süli János. A Pannónia Ösztöndíjprogram megteremti annak a lehetőségét, hogy a magyar tehetséges fiatalok a világ neves egyetemein tanulhassanak tovább.

Révészné Hanol Erzsébet

A tehetséges fiatalok a világ top 100 egyetemének valamelyikén tanulhatnak ( Fotó: Shutterstock)

Nemcsak az európai egyetemekre, hanem a világ bármely egyetemére eljuthatnak a diákok, a kutatók és az oktatók a Pannónia Ösztöndíjprogram részeseként. A lehetőségre Süli János, vármegyénk országgyűlési képviselője is felhívta a figyelmet Facebook-oldalán. Mint írja, a Pannónia Tehetségprogram Ösztöndíjra többek között a természettudományi, az informatikai, az agrár-, az orvos- és egészségtudományi területről jelentkezhetnek a 17 és 24 év közötti kimagasló tehetségek.

A legkiemelkedőbbek a világ top 100 egyetemének valamelyikén tanulhatnak. Támogatják lakhatásukat, utazásukat, tanulmányaikat. Fejenként akár 28 millió forintot is kaphatnak. A részletek itt találhatóak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában