Egészségügy

2024.07.03. 17:45

Megvan, hogy ki helyettesíti dr. Győri Gábort

Több, mint három évtizeden keresztül, 36 éven át gyógyította a szekszárdi gyerekeket dr. Győri Gábor. A népszerű házi gyermekorvos viszont a hónap végén megszünteti a tolnai vármegyeszékhelyen működő praxisát. Mostanra az is kiderült, ki fogja őt helyettesíteni. Az érkező szakembert szintén rengetegen kedvelik.

Bencze Péter

Megvan, hogy ki helyettesíti dr. Győri Gábort

Fotó: Mártonfai Dénes

Márciusban írtuk meg, hogy dr. Győri Gábor augusztustól már csak Pakson lesz elérhető. Odaköltözött ugyanis egy ideje és ezzel együtt a jövőben munkát is csak ott vállal majd. A hozzá járó gyerekek szüleinek viszont nem kell aggódniuk, a helyettesítést ugyanis kiváló szakember fogja ellátni, akinek szintén évtizedes tapasztalata van a kisgyermekek gyógyításában. Dr. Győri Gábor körzetéhez nagyjából ezeregyszáz betegkártya tartozik.

Dr. Iváncsics Anna veszi át Dr. Győri Gábor praxisát 2025 januárjának végéig.
Dr. Iváncsics Anna – Dr. Győri Gábor utódja – tavaly Dr. Tormay Károly kitüntető címet vehetett át Szekszárdon.
Forrás: MW archívum

Dr. Iváncsics Anna veszi át dr. Győri Gábor praxisát

Nemrég fogadta el a szekszárdi közgyűlés szociális bizottsága azt az előterjesztést, ami alapján Dr. Iváncsincs Anna láthatja el augusztustól Dr. Győri Gábor helyettesítését. Dr. Iváncsics Anna hétköznapokon délelőtt 11 és délután 1 óra között várja majd a kis betegeket a Mikes utcai rendelőjében. A megállapodás szerint a mostani megbízása határozott időre, január 31-ig szól.

Dr. Iváncsics Anna munkásságát tavaly Dr. Tormay Károly kitüntető címmel ismerte el a szekszárdi közgyűlés. Amint a méltatásában akkor elhangzott: „dr. Iváncsics Anna csecsemő- és gyermekgyógyász, aki majd három évtizede magas szintű szakmaisággal, hozzáértéssel és empátiával végzi munkáját a gyermekekért és szüleikért az 1-es számú körzet házi gyermekorvosaként.“

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában