jótékonysági akció

2018.05.22. 10:20

A bonyhádi mentőállomásért futottak

Balázs László, fotó: Mártonfai Dénes

Harmadik alkalommal rendezték meg a jótékonysági futást a Bonyhádi Mentőállomás megsegítésére, amely ismételten jól sikerült. Lovag Tibor, a Bonyhádi Mentőállomás vezetője elmondta, szombaton délelőtt közel kétszázan neveztek a futásra – papíron 178-an –, választható táv volt az 5, 10 és a 20 kilométer.

A nevezési díjakból és egyéb felajánlásokból 287 ezer forint jött össze. Az összegből a mentőállomás felszereltségét bővítik különböző eszközök vásárlásával. A két kilométeres babakocsis futás céljában minden résztvevő gyerek egy Balaton szeletet kapott. Máté Réka és Lovag Tibor főszervezők remélik, hogy 2019-ben ismét találkoznak a résztvevőkkel a hagyománnyá váló eseményen.

Eredmények

Nők, 5 km: 1. Brettl Ivett, 2. Németh Brigitta, 3. Pozsgai Emese. 10 km: 1. Szőke Anita, 2. Jándi-Kovács Krisztina, 3. Kovács Eszter. 20 km: 1. Tóth Alexandra, 2. Tam Gabriella, 3. Sántha Dalma.

Férfiak, 5 km: 1. Mokos Kristóf Máté, 2. Gerlei Tibor, 3. Steiner András. 10 km: 1. Gerencsér Bendegúz, 2. Fábián Gábor, 3. Nagy Viktor. 20 km: 1. Hadikfalvi Béla, 2. Koller Béla, 3. Bakó Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában