Süli János

2018.03.23. 08:30

A térség fejlődéséért dolgozik

Vida Tünde

Nincs alternatíva, egyetlen járható út, amit a Fidesz-KDNP kínál – fogalmazott Szabó Péter polgármester Pakson, az Erzsébet Nagy Szállodában tegnap este. Az érdeklődők nem fértek el a nagyteremben Süli János országgyűlési képviselő fórumán. Szabó Péter azzal ajánlotta Süli Jánost a választók figyelmébe, hogy nagyon jó együttműködési és kompromisszumképességgel rendelkezik, s mindig keményen dolgozik a kitűzött célokért.

Süli János (középen) azt mondta, aki felelősen dönt, tudja, hogy ezt az erőművet meg kell építeni A szerző fevétele

Süli János előrebocsátotta, hogy miniszterként végzett munkája és képviselő-jelöltként megfogalmazott programja egybevág: az atomerőmű megépítése és a hozzákapcsolódó térségfejlesztési program megvalósítása a célja, vállalt feladata. – Ha megépítjük az erőművet, van jövő, van térségfejlesztés – mondta. Beszélt arról, hogy bár nem töltötte ki polgármesteri ciklusát, nem hagyta cserben az ügyet és a várost, ugyanazért a célért dolgozik, csak magasabb szinten. – Hatvanhét településre kell a figyelmemet koncentrálni, de nem vagyok egyedül, teljes szervezet van mögöttem, az erőmű építéséért a Paks II, a területfejlesztésért külön stáb felel – mondta, majd hozzáfűzte: minden érintett település polgármesterével felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy olyan térségfejlesztési programot valósítsanak meg, ami hosszú távra biztosít megélhetést, fejlődést.

Süli János azt mondta, minden ellenzéki párt kinyilvánította, hogy leállítja az erőműbővítést, ezt azért merik mondani, mert tudják, hogy nem fognak hatalomra kerülni. Aki felelősen dönt, tudja, hogy ezt az erőművet meg kell építeni, mert Magyarországon nincs más lehetőség – húzta alá.

A fórumon résztvevő Selmeczi Gabriella országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy a választásnak az a tétje, hogy bevándorlóország lesz Magyarország, vagy a Fidesz-KDNP folytathatja a kormányzást és megvédi az országot, az eddigi eredményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában