Tündérszépek

2019.04.18. 17:30

Átvették nyereményüket a megyei forduló díjazottjai

A mai nap folyamán átvették nyereményeiket a Tündérszépek szépségverseny Tolna megyei fordulójának megyei továbbjutói Szekszárdon, a Tolnai Népújság szerkesztőségében.

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Lap- és onlineportál-családunk Tündérszépek szépségversenyének első körében megyénkből 22 lány mérette meg magát, rájuk március 25-én éjfélig adhatták le voksaikat olvasóink – mint arról korábban beszámoltunk. Az ő értékeléseik alapján hárman – Szarkali Ilona Pincehelyről (6,56), Béda Brigitta Pusztahencséről (6,53) és Kocsis Fanni Tamásiból (6,27) – jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül Száraz Hannának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Finta Viktor és Szarkali Ilona Fotó: Makovics Kornél

A megyei forduló továbbjutói nyereményüket, egy 50, egy 30 és egy-egy 20 ezer forintos vásárlási utalványt, valamint a Tolnai Népújság ajándékcsomagját Finta Viktor főszerkesztőtől vehették át köszöntő szavak kíséretében (Béda Brigitta egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni az eseményen). Szarkali Ilonának ahhoz is gratulálhatott szerkesztőségünk, hogy megnyerte a régiós fordulót, és ilyen szép eredménnyel jutott a verseny országos döntőjébe.

Pozitív élményekkel gyarapodtak

A megyei forduló nyerteseitől megkérdeztük, hogy miként élték meg a megmérettetést, és a tapasztalataik birtokában újra próbára tennék-e magukat.

Szarkali Ilona: – Nagyon jól éltem meg a versenyt, jól éreztem magam a fotózás során és tetszettek a képek. Gyarapodott az önbizalmam is. Szívesen vennék részt hasonló próbán a későbbiekben.

Kocsis Fanni: – Összességében a verseny jó tapasztalat volt, tetszettek az elkészült fotók. Később, ha a körülmények megfelelőek lesznek, szívesen próbára tenném még magam.

Száraz Hanna: – Nagyon élveztem a versenyt és jól esett a sok pozitív visszajelzés, támogatás, amelyet a környezetemtől kaptam. Már lett volna lehetőségem másik versenyen indulni, de inkább jövőre halasztottam.

A verseny folytatódik

A már lezajlott megyei és régiós forduló után a szépségverseny országos köre április 24-én kezdődik. A Tündérszépek szépségkirálynőjét és két udvarhölgyét ezúttal szakmai zsűri választja ki, arról viszont olvasóink szavazatai döntenek majd, hogy ki nyerje meg a közönségdíjat. Megyénkből Szarkali Ilonát támogathatják értékelésükkel. A forduló kezdetéig is érdemes ellátogatni oldalunkra, hiszen minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

Borítóképünkön (balról): Kocsis Fanni, Finta Viktor, Száraz Hanna és Szarkali Ilona

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában