önkormányzati választások

2019.08.23. 13:37

Bomba Gábor lett az egyik ellenzéki jelölt

TN

Fotó: Beküldött kép

Bomba Gábor helyi vállalkozó, a lemaradó gyerekek tanulását segítő Szekszárdi Civil Pont vezetője indul közös ellenzéki polgármesterjelöltként az Éljen Szekszárd Egyesület képviseletében, a Momentum, az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával az október 13-i önkormányzati választáson Szekszárdon. Az egyesület pénteki kampánynyitó rendezvényén Bomba mellett bemutatkozott a 10 képviselőjelölt is.

Mint kiderült az 1-es körzetben Zaják Rita indul, az Esély Baptista Iskola igazgatója, aki 2014-ben egyéni képviselői mandátumot is nyert. A 2-es körzetben méreti meg magát Csötönyi László művelődési ház igazgató, rádiós műsorvezető, kommunikációs szakember. A 3-as körzet jelöltje Nyerges Tibor, középiskolai tanár, aki az első szabadon választott országgyűlés egykori tagja volt. A 4-es körzetben Jantner Lászlóné helyi vállalkozó indul, aki a szekszárdi fotós vállalkozás és a Segítő Kezek civil egyesület tagjaként ismert a városban. Az 5-ös körzet jelöltje Illés Tamás, a Magyar Vállalkozói Szalon elnöke. A 6-os körzetben Murvai Árpád középiskolai tanár, edző várja a szavazatokat. Szívügye a környezetvédelem és a tömegsport. A 7-es körzetben méreti meg magát Rácz Zoltán építészmérnök, aki 2014 óta dolgozik a képviselőtestületben ellenzéki képviselőként. A 8-as körzetben Faragó Zsolt vállalkozó, személyi edző, míg a 9-esben Gulyás Róbert informatikus, helyi vállalkozó indul, a 10-esben pedig Mácsik Henrietta szociológus, művelődésszervező

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában