Június hala

2018.07.19. 15:23

Danóczy Nándor nyerte az első havi megmérettetést

A TEOL és a Tolnai Népújság tematikus fotóversenyt hirdetett horgászoknak a nyárra. Sőt, már nem csak heti, de havi nyertest is tudunk hirdetni!

Kvanduk Bence

Miután június hónap minden hetének halát megszavaztak olvasóink, eljött az ideje, hogy a nyertesek egymással is összemérjék fogásaikat. Így az elmúlt két hétben az első, második, harmadik és negyedik hét győzteseire: Sebestyén Zoltánra, Závodi Dávidra, Danóczy Nándorra és Madburger Gáborra ismét voksolhattak. A győztes pedig indulhat majd A nyár hala címért szeptemberben.

Szoros csatában Danóczy Nándornak sikerült A június hala címet elnyernie Madburger Gáborral szemben, akit Závodi Dávid, majd Sebestyén Zoltán követett.

A szép példányt Nándornak Várpalotán az S2 horgásztavon sikerült kifognia egy családi négy napos horgászat során június 10-én éjszaka fél kettő környékén.

Mint elmondta, hatalmas élményben volt része lányával, vejével, két unokájával és természetesen feleségével, ugyanis velük töltötte ezt a kirándulást a várpalotai tónál. Igazi horgászparadicsom Várpalota S2-es tava, tette hozzá. Mint elmondta, hatalmas élményben volt része lányával, vejével, két unokájával és természetesen feleségével, ugyanis velük töltötte ezt a kirándulást a várpalotai tónál. Igazi horgászparadicsom Várpalota S2-es tava, tette hozzá.

Az elmúlt hónap legtapasztaltabb versenyzője elmondta, már 1975 óta jár pecázni majdnem minden hétvégén. Gyakran családjával szokott eljárni, viszont a sötétvölgyi tóhoz, ahol tag, egyedül szokott menni. Mint mondta, kinevelte a társakat, unokákat is, célja a szenvedélyének való hódolás mellett, hogy egy jó halászlé készüljön a fogásból. Egyszerre akár 6-7 kiló halból is főz. Eddig egy 20 kilós ponty a rekordja Tatáról, amit majd idén szeptemberben igyekszik megdönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában