segítség

2018.03.23. 15:30

Egy beteg kisfiú családjának segítenek

Jótékonysági bállal szeretnének segíteni egy beteg kisfiúnak és családjának.

Hanol Erzsébet

Nyári Zsombor Péter akut lymphoblastos leukémiával küzd. Az óvodás kisfiúnál december végén jelentkezett először a betegség tünete, az erős csont- és izomfájdalom, alig két hét után pedig már járni is alig tudott a mozgékony öt és fél éves gyermek. A betegséget 2018 elején diagnosztizálták nála, és édesanyjával jelenleg Pécsen, a Gyermekklinika Haematológiai osztályán vannak.

A gyógyszeres és az infúziós kezelések elkezdődtek, előreláthatólag 7-8 hónapig tartanak. Hosszú és küzdelmes út áll a négytagú család előtt, amelynek Zsombi a legfiatalabb tagja. Az édesanya kézbesítő a postánál, az édesapa pedig Pakson egy építési cégnél dolgozik. Az elkövetkező időszak nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megterhelő lesz számukra.

A jótékonysági bált március 31-én rendezik a nagydorogi sportcsarnokban, a zenéről az M6 Expressz zenekar gondoskodik majd. A belépő 700, a támogató jegy 1000 forint. Cégek és magánszemélyek tombola felajánlásait is szívesen fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában