gazdaság

2018.02.20. 15:20

Elfogadta a testület a bonyhádi költségvetést

Munkatársuktól

Összesen 19 napirendi pontról határoztak a bonyhádi városvezetők a legutóbbi, február 15-i tanácskozásukon – tette közzé Vizin Balázs, az önkormányzat kommunikációs munkatársa. Ezek közül kiemelkedett – jelentőségét tekintve – Bonyhád Város Önkormányzatának 2018. évi költségvetési rendelettervezetének elfogadása. A költségvetés főösszege 5 milliárd 387 millió 925 ezer 479 forint, ebből 36,69 százalék a működés, 63,31 pedig a fejlesztések aránya. 

Ennél a napirendi pontnál – és a korábbi előterjesztéseknél is elhangzott –, hogy gazdasági szempontból is rendkívül jó időszakot tudhatott már maga mögött a Völgység fővárosa, és legalább ilyen sikeres évek várnak rá a fejlesztések, nyertes pályázatok tükrében, amellyel beérik az előkészítő munka gyümölcse. Sokan és sokat dolgoztak ennek érdekében, Filóné Ferencz Ibolya polgármester ezúttal is megköszönte valamennyiük munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában