Munkaerőpiacon Maradás

2018.02.21. 13:00

Előnyös ajánlatokat kínált az állásbörze

Megváltozott munkaképességűek számára szervezett állásbörzét nemrégiben a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület a Hotel Dombóvár különtermében.

Hanol Erzsébet

Megváltozott munkaképességűek számára szervezett állásbörzét nemrégiben a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület. A Hotel Dombóvár különtermében rendezett programra száz környékbeli, megváltozott munkaképességű ember kapott meghívást, és közülük hatvanan éltek is a lehetőséggel, hogy megismerjék a megjelent vállalkozások állásajánlatait. 

Vida Péter, a Munkaerőpiacon Maradás Egyesület munkatársa elmondta: a cégek számára több szempontból is előnyös a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása. Egyrészt ezek az emberek képesek értéket teremteni, ami a jelenlegi munkaerőhiányos helyzetben különösen fontos, másrészt a foglalkoztatók százszázalékos munkabér- és járuléktámogatáshoz juthatnak a programban, illetve a 25 főnél több alkalmazottal működő cégek a rehabilitációs járulék megfizetése alól is mentesülnek, ha a szükséges feltételek adottak. Dr. Ganczer Tamás, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Tolna megyei koordinátora hozzátette: megyénkben összesen ötszáz embert szeretnének a programba bevonni.

Címkék#dombóvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában