önkormányzat

2018.10.15. 18:10

Faller Dezső kapja az elismerést

TN

Fotó: Shutterstock illusztráció

A képviselő-testület a legutóbbi ülésén úgy döntött, Paks gazdasági, kulturális és társadalmi fejlődéséért végzett kiemelkedő tevékenységéért Pro Urbe emlékérmet adományoz Faller Dezsőnek. A paksihirnok.hu tájékoztatása szerint az elismerést az október 23-i városi ünnepségen veheti át a díjazott a Csengey Dénes Kulturális Központban.

A képviselők a szakbizottságok összetételének változásáról is határoztak, miszerint a humán bizottság elnökévé Ulbert Sándort választották. A gazdasági bizottság külső tagjaként dr. Hanol János helyett Molnár József, a városépítő bizottságban pedig Ulbert Sándor helyett Müller Attila dolgozik majd külső tagként.

A testület véleményezte a KLIK által megállapított általános iskolai körzeteket, tárgyalt a költségvetési rendelet módosításáról, elfogadta a Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft., illetve a TelePaks Médiacentrum Nonprofit Kft. első félévi tevékenységéről szóló beszámolót. A jelenlévők egyúttal döntöttek alapítványi, közalapítványi támogatásokról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában