Nemzetközi Judo Szövetség

2018.09.19. 17:30

Halhatatlan lett Kovács Antal

A Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) kedden este Bakuban látványos gálaműsor közepette tizenkilenc sportembert – köztük dr. Kovács Antalt – választott be a sportági Hírességek Csarnokába.

Balázs László

Fotó: judoinfo

A judoinfo.hu internetes portál tájékoztatása szerint dzsúdó legendák, olimpiai bajnokok, sportági nagyságok és különleges vendégek voltak jelen a csütörtökön kezdődő világbajnokság helyszínén, Bakuban megrendezett Hall of Fame gálán. A jelenlévőket Marius Vizer, az IJF elnöke és Rovnag Abdullayev, az Azeri Judo Szövetség elnöke köszöntötte, felszólalt Kamuti Jenő, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnöke is. A fellépő művészek között volt az olasz énekes Al Bano és a magyar énekesnő, Szőcs Renáta is. A Hírességek Csarnokába választották a paksi Atomerőmű SE egykori klasszisát – jelenlegi elnökét –, Hangyási László mesteredző tanítványát, Magyarország első olimpiai és világbajnok cselgáncsozóját, a négyszeres olimpikon dr. Kovács Antalt, akinek az oklevelet a sportág másik legendája, a tízszeres világbajnok francia Teddy Riner adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában