az év párja

2019.01.21. 20:00

Házépítés, vállalkozás, gyerekvállalás előtt állnak az Év párja győztesei

Bán-Feller Judit és Csaba utazhat az utónászútra. Az ő esküvői fotójukra érkezett ugyanis a legtöbb szavazat olvasóinktól Az Év párja nyereményjátékunkban. Kréthné Fuchsberger Imola és Norbert a házassági évfordulóján szeretné felhasználni az éttermi utalványt, Bodor-Nagy Beatrix és Tamás pedig a díjátadót követően azonnal vacsorázni indult.

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél

 

Összesen ezerötszáz szavazattal a dombóvári Bán-Feller Judit és férje Csaba lett Az év párja. Judit harmincegy éves, és tanárként dolgozik. A tűzoltóságon dolgozó Csabát egy közösségi oldalon ismerte meg. Két év együttélés után, júniusban házasodtak össze. Az esküvői fotóik három helyszínen, a dombóvári tűzoltóságon, a focipályán és Bikalon készültek.

– Azért ezt a képet választottuk, mert szerintünk ez sikerült a legjobban. Bár a szívemnek a Bikali fotók is nagyon kedvesek, hiszen a településen nőttem fel. Az esküvőnkkel nem változott semmi a kapcsolatunkban, előtte is boldogok voltunk, azóta is azok vagyunk. A gyerekvállalás viszont előtérbe került, szeretnénk egy kisbabát, ami teljessé teszi szerelmünket. A nyereményünknek nagyon örülünk, az utónászutunkat februárra tervezzük – mondta lapunknak Judit.

A verseny második helyezettje Kréthné Fuchsberger Imola és férje Norbert lett 1024 szavazattal. – Az első helyre hajtottunk, de a másodiknak is nagyon örültünk – mondta Kréthné Fuchsberger Imola, aki férjével a házassági évfordulójukon, vagyis szeptemberben szeretne elmenni a nyeremény vacsorára, a szekszárdi Szász Étterembe. Imola egy évig volt Norbert jegyese, de mint mondta, az esküvőt három hónap alatt hozták össze. Mivel a férj kamionsofőrként dolgozik, nem kellet sokat törni a fejüket az esküvői képek tematikáját. Imola telemarketingesként dolgozik. A pár Bonyhádon él.

A harmadik helyezett Bodor-Nagy Beatrix és párja Tamás, akikre olvasóink összesen 558 szavazatot adtak le.

– Az esküvői fotónk Balatonfüreden készült. A menyasszonyi ruhám elég különleges, hercegnős volt, az én ötletem volt, hogy próbáljuk szétteríteni. Örültünk a harmadik helynek. Amint átvesszük a nyereményünket, máris elmegyünk a Trattoria da Matteo vendéglőbe vacsorázni – mondta lapunknak Bodor-Nagy Beatrix. A férje, Tamás környezetvédelmi vezetőként dolgozik, segítségével Beatrix pedig most szeretne egy esküvői dekoratőr vállalkozást beindítani. Az ifjú feleség azt is elárulta, három éve vannak együtt. Sokáig távkapcsolatban éltek, mert Beatrix Németországban dolgozott, de a szíve hazahozta szerelméhez. Jelenleg házépítés előtt állnak, és belátható időn belül gyermeket is szeretnének.

Hetvenegy fotó érkezett

Az év párja játékunkra idén 71 nevezés és 12500 szavazat érkezett. A Teol.hu és a Tolnai Népújság fotópályázatára olyan Tolna megyei párok jelentkezését vártuk, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent; az esküvői fotóikra pedig olvasóink szavazhattak. A tavalyi évben egy rendőr házaspár, Kissné Egyed Réka, a megyei főkapitányság jogásza, és Kiss Bence, a tamási kapitányság bűnügyi technikusa lett a nyertes, akik esküvőjükön ragaszkodtak az egyenruhához, kardos díszőrök álltak nekik sorfalat, és motoros rendőrök kísérték őket a menetben.

[embed]]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában