Atomcity Streetball Jam

2018.08.16. 16:20

Ismét lesz streetball az atomvárosban!

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock

Négy év kihagyás után újra lesz streetball Pakson, a Csengey Dénes Kulturális Központ parkolójában a jövő hétvégén. A főszerepbe a streetball kerül, de a folyamatos zenei lüktetés elengedhetetlen része lesz ennek a tartalmas és változatos szombatnak. JediiMann és Geeko rezidens dj-k garantáltan a legdögösebb hip hop/r'n'b zenékkel izzítják majd a szabadteret. A fellépők sora pedig a minőségi színpadi produkciókat fogja prezentálni.

– Régen nagy hagyománya volt a paksi streetball tornának, ám az utóbbi években nem volt ilyen. Mivel a jó szokásokat őrizni kell, idén szeretnénk, hogy a Paksi Streetball Nap újra bekerüljön azok nyári programjába, akik szeretik ezt a fajta kosárlabdát. Mivel Paks atomvárosként is ismert, az eseményt Atomcity Streetball Jam 2018 névre kereszteltük. Reméljük, hogy minél többen eljönnek, és egy egész napos sport- és kulturális eseményen vesznek részt velünk. A nap zárásaként egy, a fiatalok körében kedvenc előadó ingyenes koncertjét tervezzük – mondta Jan Pavlik, a verseny egyik szervezője a Paksi Hírnöknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában