fotóverseny

2018.12.11. 09:35

Keressük az év legszebb párjait, jelentkezzen és nyerjen!

Mi nem csak karácsonykor ajándékozunk: elindul az év utolsó nagy kihívása, „Az év párja 2018” fotópályázat.

Ti is 2018-ban esküdtetek? Szuper fotóitok készültek? Szeretnétek egy szenzációs utónászutat nyerni? Töltsétek fel saját esküvői fényképeteket, szerezzetek minél több szavazatot, hogy megnyerhessétek a szuper nyeremények egyikét.

Előző nagy sikerű fotópályázatunk után ismét meghirdetjük az év párja játékunkat. Itt a lehetőség újra, hogy bebizonyítsák Önök, Ti, kedves fiatalok: a házasság nagyon klassz dolog!

A TEOL és a Tolnai Népújság fotópályázatára várjuk minden Tolna megyei pár jelentkezését, akik 2018-ban mondták ki a boldogító igent. Játékunkban a legtöbb szavazatot gyűjtők értékes ajándékokat nyernek. Legyünk, legyetek szerelmesek! Mutassátok meg országnak-világnak, hogy Ti vagytok a legszebbek, a legjobbak! Töltsétek fel az ezen a linken található űrlapon fotótokat, majd kampányoljatok magatok mellett! Osszátok meg a közösségi oldalakon fotótokat, mozgósítsátok szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után élvezhessétek a nyereményeiteket!

A fotópályázaton az első három legjobb helyen végzett pár kap majd nyereményeket. A fődíjat megnyerő pár egy darab, két főre szóló „utó-nászutat” kap a badacsonyi Hotel Bonvino Wine & Spa-ba két éjszakára, ahol a túrázás és a borkóstolás mellett természetesen számos programon is részt vehetnek.

A második és a harmadik helyezett vacsorautalványt vihet haza, 15 000, illetve 10 000 forint értékben. Tolnában a 15 ezer forintos vacsorautalvány nyerteseit a szekszárdi Szász Étterem várja majd, míg a 10 ezer forintos utalványt a szintén szekszárdi Trattoria da Matteo vendéglőben költhetik el. A párokat egy felejthetetlen gyertyafényes vacsorára látják vendégül.

A képes jelentkezéseket december 11-től egészen január 13-án éjfélig lehet leadni, a nyerteseket január 15-én hirdetjük ki.

És akkor a szabályok:

  • Csak Tolna megyében állandó lakcímmel rendelkező, 2018-ban házasodott személyek nevezhetnek.
  • Minden játékos egy képpel nevezhet, utólagos módosításra, képcserére nincs lehetőség.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
  • A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a játékszabályzatban foglalt pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők publikációkban képeiket térítésmentesen használják.
  • A verseny győztese az lesz, aki a legtöbb szavazatot (lájkot) kapja az alábbi űrlapon beküldött fotóra. Szavazni az alábbi űrlap „Szavazás” lapján lehet.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában