fejlesztés

2018.02.22. 16:30

Kirándulóközpont jön létre Sötétvölgyben

Elkezdődött a sötétvölgyi horgásztó környékének megújítása. A Gemenc Zrt. komplex fejlesztése révén jön létre a kirándulóközpont.

TEOL, fotó: Gemenc Zrt.

Bontási munkálatokkal kezdődött el a Gemenc Zrt. új fejlesztése a kedvelt bakancsos, kerékpáros és horgászturisztikai célpontban, a festői szépségű, Szekszárd melletti Sötétvölgyben. Az erdőgazdaság beruházásának köszönhetően a régi fabarakk helyén egy többfunkciós fogadóépület, a tóparton családi piknikrét és játszótér épül a következő hónapokban – írja a Gemenc Zrt.

Az infrastrukturális fejlesztéseknek köszönhetően vonzó programlehetőségeket kínál nemcsak a horgászoknak, hanem azok családjának, a bakancsos és kerékpáros természetjáróknak, baráti társaságoknak.

2018 nyarára készül el az a többfunkciós tóparti fogadóépület, ami mellett különleges játszóteret terveznek építeni, kisebb-nagyobb családi összejövetelekre, közös piknikezésre, beszélgetésre alkalmas parkot fognak kialakítani, és még a sétautak is megszépülnek a fejújítás során – olvasható a Gemenc Zrt. honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában