Brezelcup

2017.11.18. 10:26

Kötélugrásban tarolt Münchenben a két dombóvári sportoló

Balázs László

Bravúrosan szerepeltek a dombóvári kötélugrók a november 11-én Münchenben megrendezett első Brezelcup elnevezésű nemzetközi kötélugró versenyen – tudtuk meg Bessenyei Tímea edzőtől, aki már húsz éve foglalkozik ezzel a sportággal. Az osztrák, a cseh és a német induló csapatok mellett a dombóvári TMFS kötélugró csapat két tagja is részt vett a bajorországi eseményen. 

A 111 résztvevő tizenhárom versenyszámban mérte össze tudását. Fónai Friderika tripla, egyéni szabadon választott gyakorlat, kínai és páros gyorsasági versenyszámban arany-, háromperces gyorsasági, páros szabadon választott gyakorlatban pedig ezüstérmet szerzett. Bessenyei Tímea 30 másodperces gyorsasági, háromperces gyorsasági, kínai és páros gyorsasági versenyszámban aranyérmet, páros szabadon választott gyakorlatban, tripla, egyéni szabadon választott gyakorlatban ezüstérmet hozott el.

A két dombóvári versenyző Tóth Ádám mórahalmi kötélugróval kiegészülve a kétköteles szabadon választott gyakorlattal is az első helyet szerezték meg a nemzetközi versenyen.

Címkék#dombóvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában