szavazás

2018.06.25. 12:05

Danóczy Nándoré a harmadik hét hala díj!

Kvanduk Bence

[eweb-voting id="1166433"]

Sokáig szoros csatában, de egyértelmű végeredménnyel: 68-32 százalékos arányban Danóczy Nándor szerezte meg a harmadik hét hala címet Hevesi Zoltánnal szemben.

A szép példányt Nándornak Várpalotán az S2 horgásztavon sikerült kifognia egy családi négy napos horgászat során június 10-én éjszaka fél kettő környékén.

Mint elmondta, hatalmas élményben volt része lányával, vejével, két unokájával és természetesen feleségével, ugyanis velük töltötte ezt a kirándulást a várpalotai tónál. Igazi horgászparadicsom Várpalota S2-es tava, tette hozzá. Mint elmondta, hatalmas élményben volt része lányával, vejével, két unokájával és természetesen feleségével, ugyanis velük töltötte ezt a kirándulást a várpalotai tónál. Igazi horgászparadicsom Várpalota S2-es tava, tette hozzá.

Továbbá elmondta, napközben a nagy meleg miatt a halak pihentek, nem voltak aktívak. Az éjszakák viszont nagyon mozgalmasak voltak, sokat nem kellet aludnia, de megérte. Sok ehhez hasonló ponty akadt a horgára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában