Paks

2017.08.20. 12:28

Megnövekedett a kutyabarát helyek iránti igény

Vida Tünde

Wrigley the dog stands near Google employees Melissa Nitti, left, and Jamie Hill at the Google Inc. office in Washington, D.C., U.S., on Tuesday, July 15, 2014. Google's presence in Washington is necessitated in part by the Federal Trade Commission and U.S. Justice Department inquiries into how the company obtains and uses private data. Additional privacy and safety concerns are likely to arise from Google projects in the works, including nose-mounted Google Glass computers and self-driving cars. Photographer: Andrew Harrer/Bloomberg via Getty Images

Paks első kutyabarát munkahelye lett az Agricum helyi termékek boltja, és az ott működő Paksi Turisztikai Információs Pont. Czink Dóra turisztikai és városmarketing-referens azt mondta, turisztikai szempontból azért fontos a kutyabarát munkahely minősítés, mert az utóbbi években megváltoztak az utazási szokások, már nem csak a gyermekbarát, családbarát helyek keresettek, megnövekedett a kutyabarát helyek iránti igény is. Ennek oka az, hogy egyre többen szeretnék magukkal vinni kedvencüket üdülni, étterembe, bevásárolni. Csatlakozásukkal – tette hozzá – példát szeretnének mutatni Pakson. A minősítésnek köszönhetően felkerültek a kutyabarát helyeket közvetítő és népszerűsítő hazai portálra is. A 2012 június óta működő kutyabarát.hu jelenleg a legnagyobb ilyen profilú adatbázis, több mint 400 kutyabarát hely van feltüntetve rajta.

Mivel az üzletben csomagolt árut lehet vásárolni, nem kellett pluszengedélyeket beszerezni, s attól sem kell tartani, hogy zavaróak az ebek, mert a felelős kutyatartók kedvencei nyugodtak, szófogadóak. 

Címkék#Paks

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában