Mesteri volt az edzés

2018.07.23. 12:30

Négydanos mester tartott edzést

Wessely Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Nosztalgiatábort tartott hétvégén Domboriban a harmincéves Ippon Karate és Íjász Egyesület. Az elnök, Balogh László ismert közösségformáló egyéniség. Karatézni 1982-ben, íjászkodni 1990-ben kezdett. S nemrégiben egy új sport, a fúvócsöves verseny is felkeltette az érdeklődését, mely minden korosztály számára kellemes időtöltést kínál.

Mindhárom sportágból volt bemutató az egykori KISZ-tábor területén. A karatésoknak Bali Ervin négydanos mester tartott edzést, aki egykor Balogh László tanítványa volt. (Shotokan karate csoportot szervezett a nyolcvanas évek közepétől Szekszárdon, Várdombon, Faddon, Bogyiszlón, Őcsényben, Decsen, Sárpilisen, Harcon és Zombán.) Sokan a gyerekeiket is elhozták a dombori találkozóra. A két nap során mintegy ötvenen-hatvanan vettek részt a tábor kínálta programokon. A sport mellett a művészet is helyet kapott. Lehetett rajzolni, festeni, hisz Balogh László e téren is a hasonló érdeklődési körűek összehozásán ügyködik. Nevéhez fűződik az Alisca Amatőr Art baráti kör működtetése is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában