elismerés

2019.03.21. 16:20

Szekszárdi orvos lett a legnépszerűbb

Balázs László

Fotó: TN

Több mint százezren szavaztak az ország legnépszerűbb orvosaira a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj közönségszavazásán. A szavazás hétvégén zárult, addig közel hétszáz orvosra érkezett voks az ország minden tájáról. A szakmai zsűri csak később fog dönteni a díjakról, de a közönségszavazás eredménye már megvan. Hogy a területi egyenetlenségeket valamennyire kiküszöböljék a szervezők, régiónként külön közölték a toplistákat.

Ez alapján a Délnyugat-magyarországi régióban a Tolna Megyei Balassa János Kórház gasztroenterológiai osztályának volt főorvosa, a paksi rendelőintézet jelenlegi orvosa, dr. Felföldi Ferenc gasztroenterológus lett a legnépszerűbb doktor.

A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat 2017-ben alapították. A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik „cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában