Cipőket, irodaszereket árulnak

2018.05.10. 18:20

Új üzletházzal gazdagodott a Völgység fővárosa, Bonyhád

Ihárosi Ibolya, fotó: Makovics Kornél

Potápi Árpád János országgyűlési képviselő mondott köszöntőt csütörtökön a KISS-TIKE Kft. üzletházának ünnepélyes megnyitóján. Gratulált a beruházónak s reményét fejezte ki, hogy folytatódik a város gazdagodása. A rendezvényen részt vett Filóné Ferencz Ibolya polgármester, Gáspár Csaba, a takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója és Brauer János elnök is.

Kiss Lóránd, a kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a beruházás közel 40 millió forintba került. Huszonnégymillió forint hitelt vettek fel a Hungária Takarék Széchenyi Hitelprogramjának keretében. Elnyerték a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hétmillió forintos kamattámogatását, ami azt jelenti, hogy a felvett kölcsönt kamatmentesen tudják visszafizetni. Az új üzletház a piac felett, a könyvelőiroda épülete mellett, mintegy annak bővítéseként épült meg, azonos arculattal. Az új épületre a profilbővítés miatt van szükség, ugyanis ott kap helyet a cipőkészítők boltja, valamint az irodatechnikai cikkeket, papírárut forgalmazó kereskedelmi egység.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában