Bonyhád

2018.01.20. 17:20

Van keresnivaló a pályázatokon

Szeri Árpád

Civil pályázati tájékoztatót tartott Bonyhádon a polgármesteri hivatalban a Tolnai Hármas Összefogás Vidékfejlesztési Szövetség, karöltve a Tolna Megyei Civil Információs Centrummal. A résztvevőket Naszvadi Balázs, a szövetség elnöke köszöntötte, majd röviden bemutatta az általa vezetett szerveződést. A szövetségnek a bonyhádi és dombóvári járás a hatóterülete, kivéve a két székhely várost. Illetve, a tamási járásból még Mucsi tartozik az összesen harminchat településből álló Leader Helyi Akciócsoport – Leader HACS – közösséghez. Elsőként a Nemzeti Együttműködési Alap – NEA – működési, illetve szakmai jellegű pályázatairól esett szó, a vonatkozó feltételek, a tartalmi és formai követelmények tükrében. 

Magának a Leader szervezetnek egyébként szintén vannak pályázati kiírásai, ezek alapvetően a hagyományápolást, a kultúra megőrzését, átörökítését szolgálják. Ezen túl, a Széchenyi programiroda bemutatkozása keretében általános tájékoztatás hangzott el a 2014–2020-as fejlesztési ciklus pályázati lehetőségeiről is.

Címkék#bonyhád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában