egyedülálló kezdeményezés

2018.12.11. 18:10

Világra szóló kamionos bál volt Bátán

Mauthner Ilona

Fotó: Mészáros Réka

Az országban először Bátán rendezték meg a kamionos bált. Mészáros Réka volt a szervező, aki maga is kamionos. Férjével közösen kelnek útra, váltótársként, egy autóban. Útközben sokat beszélgettek és akkor fogalmazódott meg benne az ötlet. Mint mondta, ezt megelőzően létrehozott az egyik internetes felületen egy kamionos csoportot, melyre már több mint kilencszázan regisztráltak. A személyes találkozás ötlete ezután fogalmazódott meg, ezt kötötték össze egy bál megrendezésével. Százötvenen, családostúl el is fogadták a meghívást és világra szóló bulit csaptak Bátán. Volt svédasztal, a kisgyerekeknek Mikulás csomag, és hajnalig tartó zenés bál.

Huszárné Lukács Rozália, Báta polgármestere elmondta, nagyon örültek az országban egyedülálló kezdeményezésnek. A felújított művelődési ház – benne konyha, nagyterem – alkalmas volt arra, hogy ennyi embert befogadjon. Amiben csak tudták segítették a szervezőket. A kamionosok közül sokan aludtak a faluban, a vendégek a bátai szálláshelyeken lettek elhelyezve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában