kiállítás

2019.01.11. 13:00

Az iskola volt tanulójának képei kaptak helyet a tárlaton

Hanol Erzsébet

Fotó: Makovics Kornél

Géczi Imre festményeiből nyílt kiállítás csütörtökön a Szekszárdi SzC Ady Endre Szakképző Iskolájának Székely Galériájában. A megjelenteket Juhász Gábor igazgató köszöntötte, kiemelve, hogy erőteljes újraindítása ez a sorozatnak, és remekül megalapozza a következő hónapokat. Arra is kitért, hogy Géczi Imre az iskola volt tanulója, így jó példa a mai diákok számára.

A tárlatot Lönhárd Ferenc, a Bárka Művészeti Szalon elnöke nyitotta meg, méltatva az alkotót. Mint mondta, különös megtiszteltetés számára, hogy első önálló kiállításán ő mutathatja be Géczi Imrét, aki három éve a művészeti szerveződés tagja. Művei egyszerre szórakoztatóak és elgondolkodtatóak. Önálló látásmódról, gondolatokról árulkodnak, amelyek kifejezéséhez az amatőr festő megtalálta a megfelelő technikát. Képei között portrék, csendéletek, tájképek egyaránt megtalálhatóak. Lönhárd Ferenc pedig folytatásra biztatta az alkotót, mert munkái értelmesek, érdemesek.

A megnyitón közreműködtek az iskola tanulói és Víghné Székely Rozália.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában