kiállítás

2019.11.05. 19:00

Ásványból készült ékszerek díszítik az Amaryllis falát

Szeri Árpád

20191105_Szekszárd_Az ásványból készült ékszerek nemcsak szépek, hanem jó hatással vannak szervezetünkre. Ezt vallja Bräutigam Enikő, a Bencs ásvány ékszerek mestere, akinek különleges és egyedi munkáiból – Kindl Gábor fővédnökségével – tegnap nyílott kiállítás Szekszárdon, az Amaryllis étteremben. Kindl Gábor és Bräutigam Enikő a megnyitón _Foto:Mártonfai Dénes/MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

Az ásványból készült ékszerek nemcsak szépek, divatosak, hanem jó hatással vannak szervezetünkre. Ezt vallja Bräutigam Enikő, a Bencs ásvány ékszerek mestere, akinek különleges és egyedi munkáiból – Kindl Gábor fővédnökségével – ma nyílott kiállítás Szekszárdon, az Amaryllis étteremben. Az Ásványokkal suttogó című tárlat, amellett, hogy valamennyi karkötő és nyaklánc egyedi történetet is hordoz, valóban színpompás: a spektrum a szürkésfehér holdkőtől a kék akvamarinon át a halványpiros rózsakvarcig terjed.

Borítókép: Kindl Gábor és Bräutigam Enikő a megnyitón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában