koncert

2020.01.23. 15:30

Újévköszöntő Gálát tartanak Zsikóékkal Bátaszéken

TN

Fotó: Makovics Kornél (archív)

A negyedik Bátaszéki Újévköszöntő Gálával ajándékozza meg közönségét a tizedik évi jubileumát ünneplő Zsikó Zenekar. Az érdeklődőket a Kalász János Városi Sportcsarnokba várják január 24-én este hét órára.

Az est zenei rendezője Kunos Tamás, a Népművészet Ifjú Mestere, Kossuth- és Prima Primissima-díjas brácsaművész, a Csík zenekar egyik alapító tagja. A műsorban közreműködik Pál István „Szalonna” Magyarország Érdemes Művésze-díjas és Liszt Ferenc-díjas népzenész, Pápai Joci énekes, a Dal 2017 és a Dal 2019 győztese, Balogh Kálmán Prima Primissima-díjas cimbalomművész, Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Lozsányi Tamás orgonaművész, a Bartina Néptáncegyüttes és a Danubia Tamburazenekar. Köszöntőt Süli János, az atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter és dr. Fülöp Péter, művészeti, közművelődési és közgyűjteményi ügyekért felelős helyettes államtitkár mond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában