Tarka fotópályázat

2020.07.25. 13:00

A zsűrinek a Bújócska tetszett a legjobban

Idén először talál gazdára a Tarka fotópályázaton egy közönségdíj, melyet a Facebookon közzétett fotók közül a legtöbb kedvelést elért kép készítője érdemel ki.

Tolnai Népújság

Fotó: Gede Károly

Gede Károly: Bújócska című fotója nyerte el az első díjat az idén 18. alkalommal kiírt Tarka fotópályázaton, amelyet hagyományosan az bonyhádi Tarka Marhafesztiválhoz kapcsolódóan hirdetnek meg. Ugyan a rendezvény idén elmarad, a fotósok megmérettetésének nem volt akadálya. A beküldött rekord mennyiségű alkotás között a zsűri döntése értelmében a második Dobozi Gábor: Poros naplemente, a harmadik Bartók Andrásné: Kicsi vagyok én, majd megnövök én című alkotása lett. A Magyartarka Tenyésztők Egyesületének különdíját Héjja Árpád: Hazatér a csorda című alkotása érdemelte ki.

A kiírásra idén hatvankét fotós összesen 496 képet küldött. A száztizenegy legmagasabb pontszámot elért alkotásból „online kiállítás” nyílik a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ Facebook-oldalán, honlapján és " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Youtube-csatornáján.

Idén először talál gazdára egy közönségdíj, melyet a Facebookon közzétett fotók közül a legtöbb kedvelést elért kép készítője érdemel ki. A szavazás augusztus 6-án zárul – olvasható Bonyhád önkormányzatának honlapján.

Borítóképünk Gede Károly Bújócska című fotója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában