programajánló

2021.09.09. 12:30

Ötödször rendez bornapokat Bátaszék

Mauthner Ilona

Fotó: Mártonfai Dénes

E hét végén, szeptember 10 és 12-e között rendezik meg a Bátaszéki Bornapokat. Egy év kihagyás után, immár ötödik alkalommal rendezik meg az országos hírű eseményt. Dr. Bozsolik Róbert polgármester elmondta, a szervezők arra törekedtek, hogy minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást biztosítsanak. Így fellép többek között a Don Gatto, a Csurgó zenekar, Delhusa Djon, Szabó Ádám és a Neoton familia is. A részletes program IDE kattintva tekinthető meg.

Idén alkalmazkodni kell az egészségügyi szabályokhoz a zenés rendezvények vonatkozásában, hívta fel a figyelmet a polgármester. Emiatt három kapun keresztül lehet majd bejutni a bornapok területére a védettségi igazolvány felmutatása után. A belépés ingyenes, a látogatók egy karszalogat kapnak, ami három napig érvényes.

Idén tíz neves borász kínál majd kóstolási lehetőséget, egy pálinkaház és több gasztronómiai stand is várja az érdeklődőket.

A bornapokkal egyidőben testületi ülésen ünneplik majd a román testvérvárossal, Ditróval fennálló 25 éves kapcsolatot, mondta a polgármester.

Borítóképünk a 2019-es bornapokon készült

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában