X-Faktor

2021.11.13. 15:15

Szekszárdi énekes is beköltözött a Mentorházba

Október óta fut az egyik hazai kereskedelmi tévécsatornán a X-Faktor zenei tehetségkutató verseny tizedik évada, amelyben egy Tolna megyei énekesnek is szurkolhatunk.

TEOL

Forrás: https://www.facebook.com/TheHarmoniesX

A több ezer jelentkező közül a válogatók hosszú sora után száz versenyzőt hívtak be egy utolsó meghallgatásra, majd a létszámot megfelezve alakult ki az az ötven fős mezőny, amelynek tagjai immár a Csobot Adél, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti alkotta zsűri előtt adtak számot zenei talentumokról.

Az elmúlt hetekben egy szekszárdi ifjú hölgyért, Száraz Hannáért is szoríthattunk, aki a Táborból egyéniben ugyan nem jutott tovább, de Baranyai-Tóth Kiarával és Kántor Kamillával alkotott triójával esélyt kapott az újabb bizonyításra.

A verseny elmúlt hétvégi fordulójában a The Harmonies névre keresztelt formáció előadásával elvarázsolta a hallgatóságot, a mindig kritikus zsűri pedig felállva tapsolt a produkció végén. A tehetséges lánybanda Gnarls Barkley: Crazy című számát adta elő nagyszerűen, így nem volt meglepő, hogy az együtteseket gardírozó Csobot Adél beválogatta őket az X-Faktor Mentorházába.

„Első, de nem utolsó produkciónk együtt! Büszke vagyok és hálás, hogy itt lehetek, ilyen csodás emberekkel! Kívánom, hogy sose érjen véget a közös kalandunk!” – írta közösségi oldalán a szekszárdi lány.

A tehetségkutató legjobb huszonnégy versenyzője négy kategóriában (lányok, fiúk, 22 éven felüliek és együttesek) vetélkedik tovább. E hétvégén az is kiderül majd, a mentorok kit visznek magukkal az élő show-ba. Az előző műsorban mutatott teljesítmény alapján erre a decemberben 19. születésnapját ünneplő Száraz Hannának és csapatának, a The Harmonies-nak elég jó esélye van.

Érdekesség, hogy a Mentorház szombaton és vasárnap este adásba kerülő epizódjait a szálkai Lajvér Borbirtok exkluzív „díszletei” között forgatták. (Egy kis " target="_blank" rel="noopener noreferrer">előzetes az e hétvégi műsorból.)

FRISSÍTÉS!

Összeállt az X-Faktor élő show-jába jutó versenyzők, együttesek listája. A Mentorházban nyújtott teljesítményük alapján Csobot Adél a zenekarok közül – a The Palace és a Beneath My Skin zenekarok mellett – a szekszárdi Száraz Hanna erősítette a The Harmonies-t viszi magával!

Borítóképünkön: A szekszárdi Száraz Hannának (középen) és a The Harmonies csapatának jó esélye van az elő show-ba jutni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában