Tolna megye

2022.01.26. 11:53

Szerdai és csütörtöki programokat ajánlunk

Mutatjuk, milyen programok várnak ránk a napokban Tolna megyében.

B. M.

Szerda

Mozi

Szekszárd Gyűlölök és szeretek (amerikai romantikus vígjáték), 17 óra. Sikoly (amerikai horrorfilm), 19.30. 

Paks Veszélyes (amerikai akció-thriller), 17.50. A kaptár: Raccoon City visszavár (amerikai-francia-brit-német akció-horror), 20 óra. 

Előadás

Szekszárd Wosinsky Mór Megyei Múzeum: Múzeumi Esték. Varga Szabolcs: „Hír a dicső tettek ragyogása” – Szigetvár ostroma 1566-ban, 15 óra. 

Szekszárd Babits Mihály Kulturális Központ, Csatár terem: Mit üzen a kínai gyógyászat a jövő emberének? Előadó: Zhang Edit speciális kínai orvos, nemzetközi táplálkozási szakértő. Az előadó az „Energia és váráramlás a meridiánokon” című könyvet is bemutatja, 17 óra. 

Csütörtök 

Mozi 

Szekszárd Margaret – Az észak királynője (dán-svéd-norvég-lengyel-cseh-izlandi életrajzi dráma), 17 óra. Családi testcsere (francia vígjáték), 19.30. 

Paks A világ legrosszabb embere (norvég-francia-svéd-dán-amerikai vígjáték-filmdráma), 17.20. Sikoly (amerikai horrorfilm), 20 óra. 

Előadás 

Szekszárd Wosinsky Mór Megyei Múzeum: Közösség, régészet, örökség. „A közösségi régészet eredményei Tolna megyében” című időszaki kiállítás megnyitója. A kiállítást megnyitja: Rácz Tibor Ákos, a Közösségi Régészeti Egyesület elnöke, 16.30. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában