Jótékonysági koncert

2022.04.11. 18:10

Neves vendégművészek a Zsikó Zenekar műsorában

Nagyszabású előadásra készül a Zsikó Zenekar az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve – adta tudtul Zsikó Zoltán, a zenekar vezetője hétfőn a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.

S. B. M.

Bacza Barbara és Zsikó Zoltán tartott sajtótájékoztatót Szekszárdon a húsvéti ünnepi nagykoncertről (Fotó: Mártonfai Dénes)

A húsvéti ünnepi nagykoncert színvonalát ezúttal is vendégművészek emelik. A Zsikó Zenekar mellett színpadra lép Nyerges Attila, az Ismerős Arcok együttes dalszerző-énekese, Pál István „Szalonna”, Magyarország Érdemes Művésze, Liszt Ferenc-díjas népzenész, Balogh Kálmán, Prima Primissima-díjas cimbalomművész, Lozsányi Tamás orgonaművész, a debreceni Pendely Énekegyüttes valamint a Bartina Néptáncegyüttes. Az est zenei rendezője Kunos Tamás, a Csík Zenekar alapítója, Kossuth-díjas és Prima Primissima-díjas népzenész.

A nagyszabású koncertnek a bátaszéki Kalász János Városi Sportcsarnok ad otthont április 18-án, azaz Húsvét hétfőn. A rendezvényre a belépés díjtalan, de a helyszínen az Ökumenikus Segélyszervezettel közös adománygyűjtés lesz. A koncert előtt ünnepi köszöntőt mond Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár és Horváth István országgyűlési képviselő is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában