Moziajánló

2022.05.21. 18:07

Ezeket a filmeket vetítik a megyei mozik

Nem tudod eldönteni, mivel töltsd a délutánjaid? Talán tudunk segíteni! Összeszedtük, hogy mit játszanak a következő napokban Tolna megye mozijai, hátha találsz valamit, ami Neked is tetszik.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Bazi nagy francia lagzik 3.
francia vígjáték, 98 perc
Szereplők: Christian Clavier, Frédérique Bel, Chantal Lauby
Rendező: Philippe de Chauveron

Hivatalos tartalom: Közeleg Marie és Claude 40. házassági évfordulója. A pár átvészelt néhány eseménydús esküvőt – lányaikat katolikus, erősen konzervatív szellemben nevelték, így amikor azok különböző vallású és etikumú párt választottak maguknak, a meglehetősen maradi Claude katasztrófaként élte meg a menyegzőket – ám most már csak élvezni szeretnék a zavartalan nyugdíjas éveket. Ám a lányok meglepetéssel készülnek, összehívják az egész családot, hogy megünnepeljék a neves alkalmat. És akkor kezdetét veszi az őrület...

Megtekinthető: 
Szekszárd – máj. 19-25. 17:00 óra
Bölcske – máj. 27-29. 18:00 óra

Az egér legjobb barátja (6)

animációs kalandfilm, 80 perc
Szereplők:  Ondřej Vetchý, Miroslav Donutil, Lukás Pavlásek, 
Rendező: Jan Bubenicek, Denisa Grimmová

Hivatalos tartalom: Az állatok között akadnak olyan példányok, amelyek a történelem során folyton ellenségként tekintettek egymásra, ilyen például a róka és a kis egér esete. Egy szerencsétlen baleset folytán mindkét állat a mennyországban találja magát, ahol legjobb barátok lesznek. Megbeszélik, hogy ez a szoros barátság akkor is tartani fog, ha visszatérnek a Földre. Igen ám, de nem sejtik hogy ellenkező testben térnek vissza az élők közé, a róka egérként, az egér ravaszdi rókaként. Vajon így is kitart a barátságuk?

Megtekinthető:
Szekszárd – máj. 27-29. - 15:00 óra
Paks – máj. 22. - 10:00 óra
Bölcske – máj. 27-29. - 16:00 óra

Downton Abbey: Egy új korszak (12)
romantikus dráma, 126 perc
Szereplők: Maggie Smith, Hugh Dancy, Nathalie Baye, Imelda Staunton,
Rendező: Simon Curtis

Hivatalos tartalom: Az egyébként mindig békés Downton élete felbolydul, amikor Violet talányos bejelentést tesz: a birtokába került egy pazar villa a festői, dél-franciaországi tengerparton. Mint az várható, a család egyik része rögtön felkerekedik a napsütésben gazdagabb új vidék felé, ám az otthon maradók élete sem maradhat nyugodt, mivel egy nagymenő filmproducer úgy dönt, Downtonban szeretné leforgatni legújabb sikervárományos alkotását...
Imádott szereplőgárdánk visszatér egy második mozifilm kedvéért, és ezúttal csatlakozik hozzájuk Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye és Dominic West is ebben a remek humorú, csodásan nosztalgikus hangulatú, izgalmas, romantikus történetben.

Megtekinthető:
Bölcske – máj. 21-22. - 16:00 óra

Az elveszett város (12)
amerikai vígjáték, 92 perc
Szereplők: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Patti Harrison
Rendező: Adam és Aaron Nee

Hivatalos tartalom: A briliáns de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét.
Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nem csak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt.
A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt örökre elveszne...

Megtekinthető:
Paks – máj. 22. - 13:15 óra

Doctor Strange az őrület multiverzumában
fantasy, 126 perc
Szereplők: Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Patrick Stewart, Elizabeth Olsen
Rendező: Sam Raimi

Hivatalos tartalom: A Marvel Studios új filmje, a DOCTOR STRANGE AZ ŐRÜLET MULTIVERZUMÁBAN feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközzhessen egy rejtélyes új ellenséggel.

Megtekinthető:
Paks – máj. 22. - 20:00 óra

Tűzgyújtó (16)
amerikai horror, 114 perc
Szereplők: Zac Efron, Michael Greyeyes, Gloria Reuben, Kurtwood Smith
Rendező: Keith Thomas

Hivatalos tartalom: Stephen King klasszikus thrillerének A láthatatlan ember producerei által készített új adaptációjában egy különleges pirokinetikus képességekkel bíró lány harcol, hogy megvédje családját és saját magát a gonosz erőktől, akik foglyul akarják ejteni, hogy irányíthassák.
Charlie szülei, Andy (Zac Efron; Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány; A legnagyobb showman) és Vicky (Sydney Lemmon; Fear the Walking Dead, Utódlás) több mint egy évtizede menekülnek, hogy elrejtsék lányukat egy titokzatos szövetségi ügynökség elől, akik Charlie példátlan tűzgyújtó képességét tömegpusztító fegyverként akarják alkalmazni.

Megtekinthető:
Szekszárd – máj. 22-25. - 19:30 óra
Paks – máj. 22. - 17:55 óra

Sonic, a sündisznó 2 (12)
kalandfilm, 120 perc
Szereplők: Jim Carrey, Idris Elba, James Marsden
Rendező: Jeff Fowler

Hivatalos tartalom: A világ kedvenc kék sündisznója visszatér a kalandok következő szintjére a SONIC A SÜNDISZNÓ 2-ben. Miután letelepedett Green Hillsben, Sonic minden vágya, hogy bebizonyítsa: megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy igazi hős legyen. Nem kell sokat várnia, hogy próbára tegye magát, ugyanis Dr. Robotnyik visszatér, ezúttal új társával, Knucklesszel, és egy smaragdot keresnek, amelynek ereje civilizációkat képes elpusztítani. Sonic összeáll saját segítőjével, Tailsszel, és együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt rossz kezekbe kerülne...

Megtekinthető:
Szekszárd – máj. 26-29. - 17:00 óra
Paks – május. 22. - 18:30 óra

Források: mafab.hu, mozi.bolcske.hu, szekszardagora.hu, paksimozi.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában