Tárlat

2022.06.29. 15:30

Multitalentum a művelődési központ legújabb kiállítója

Gänszler Gabriella közel ötven alkotásából nyílt tárlat június 24-én, pénteken a közművelődési központ galériatermében.

F. E. B.

Gänszler Gabriella első önálló kiállításával mutatkozott be szülővárosában (a szerző fotója)

– Igazán nagy szeretet vette körül legújabb kiállítónkat, aki első önálló tárlatával mutatkozott be városunkban. A helyi fiatal tehetség Gänszler Gabriella, aki a helyi fúvós zenekar tagja is. A tárlatot Bauer Imréné, nyugdíjas pedagógus ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. 

Egykori tanítványa volt Gabi, aki ragaszkodott hozzá, hogy alsós tanítója nyissa meg hivatalosan a kiállítást – tájékoztatta lapunkat Huckerné Linde Judit a közművelődési központ megbízott igazgatója, majd hozzátette: Töltsük meg kiállítótermünket című felhívásunk igazán sikeresnek mondható. Idén ötödik alkalommal rendezhettünk be kiállítást.

A megnyitón közreműködött a Nagymányoki Városi Fúvószenekar négy tagja: Gallusz Mietta, Guth Emese, Tekauer-Dürr Anita és maga a kiállító, Gänszler Gabriella. A tárlatot július közepéig lehet megtekinteni hétköznapokon nyolc és tizennyolc óra között a Galériateremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában