Opera és operett

2022.06.09. 17:19

Pitti Katalin és Berkes János ad koncertet az Erzsébet Nagy Szállodánál

Negyedik alkalommal szerveznek komolyzenei koncertet Pakson, a Szent István téren július 16-án.

Gazsó Rita

Bunkóczi András, szervező. Fotó: Molnár Gyula

A rendezvényen a korábbi hagyományok szerint az elmúlt évtizedek nagy énekesei lépnek fel, járt már itt Miklósa Erika, Rosta Andrea, ezúttal Pitti Katalint és Berkes Jánost láthatják az Erzsébet Nagy Szálloda elé látogató nézők. 

Paksot egy frissen diplomázott énekesnő, Ijjas Noémi, Pitti Katalin tanítványa képviseli majd – mondta Bunkóczi András szervező a koncertet beharangozó sajtótájékoztatón, csütörtökön. 

A műsor repertoárján szerepel egyebek mellett Mozart Varázsfuvolájából az Éj királynője ária, Gershwin Porgy és Bess háromfelvonásos operájából a Summertime, valamint a Song to the Moon ária.

A produkcióra minden paksit várnak, amely nem csak színvonalasnak, látványosnak is ígérkezik. Pitti Katalin délután lovas hintóval érkezik a program helyszínére, a koncert előtt pedig a paksi múzeum munkatársai tartanak felvonulást, divatbemutatót a reformkorbeli ruhákból. A szervezők a nézőknek is kis meglepetéssel kedveskednek.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában