Tamási

2022.09.27. 16:25

Természetfotók a Folyosó Galérián

„Erdő közepében járok” címmel nyílt fotókiállítás a Tamási Művelődési Központban Bőthe Éva fotóművész képeiből.

G. R.

Bőthe Éva képeiből nyílt kiállítás Tamásiban (Beküldött fotó)

A tárlaton huszonöt képet tekinthetnek meg, amelyek mindegyike természetfotó. A képeken tájak, tavak, erdők, az itt található virágok, gombák és néhány állat látható, mint megtudtuk, a tárlat korábban Szekszárdon, az Illyés Gyula Megyei Könyvtárban már vendégeskedett.

– Jómagam Tamásiban élek, a helyiek néhány kivétellel még nem láthatták ezeket a képeket, ezért a Tamási Művelődési Központ munkatársai megkerestek azzal, hogy bemutathassák a kiállítást itt is – mondta a szabadidejében fotózó Bőthe Éva, aki úgy fogalmazott, nem tör hatalmas babérokra, de jó érzés, hogy megmutathatja a munkáit szélesebb körben is.

– Világéletemben fotóztam, de csak a magam örömére, hol többet, hol kevesebbet. Az idei év elejétől viszont már a hivatalos papírom is van róla, hogy fotográfus vagyok – jelezte viccesen. Elárulta, azért szereti a fotózást, mert teljesen megnyugtatja, kikapcsolja, egyfajta terápia számára. Így szinte állandóan vele van a fényképezőgépe, kedvence az ellenfényes fotózás.

– Mindig lenyűgöz, amikor a nap átsüt leveleken, virágszirmokon, a mostani kiállítás képein is visszaköszönnek ezek az élmények – fogalmazott. Jövőben terveiről megtudtuk, egy egészen más területen, a portréfotózásban szeretne kicsit jobban elmélyülni.

A tárlat a művelődési központ Folyosó Galériáján tekinthető meg október másodikáig, vasárnapig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában