TV ajánló

2022.11.05. 14:00

Elveszett a romantika a mai világban

Farkas Eszter

Azt mondják, ma már nincsenek igazi tündérmesék. Eltűntek a gavallérok, sőt udvarlás helyett megjelent a ghostingol-ás - vagyis se szó, se beszéd eltűnik az udvarló. Sokan azt is firtatják, hogy létezik-e egyáltalán még romantika?! Már nem az a nagy dolog, ha valakinek tudod a telefonszámát - a legtöbb esetben el sem kérik egymás számát a fiatalok - hanem ha követik egymást az Instagramon.

Egy szó mint száz, megváltozott a világ, de a legtöbben ugyanúgy szomjazunk a romantikára, mint annak idején anyáink és nagyáink. Samantha Montgomery (Hilary Duff) története pedig pont egy ilyen világba repít minket el. Samnek nehéz gyerekkora volt, mivel édesapja meghalt egy földrengésben, és új mostohaanyja két szörnyű lányával nem bánik jól vele.

A jó oldalát tekintve Samnek van egy fantasztikus barátja, Carter (Dan Byrd) és egy e-mail kapcsolata egy Nomad nevű sráccal. Egy nap Sam kap egy e-mailt Nomádtól, amiben azt írja, hogy találkozni akar vele a táncparkett közepén a középiskolai Halloween-báljukon. A lány elfogadja a meghívást, és a valaha volt legjobb öltözékben siklik be a terembe. Nomádja kiviszi őt a szabadba, ahol romantikus táncot járnak együtt, és Sam rájön, hogy e-mail barátja a suli legnépszerűbb sráca, Austin Ames (Chad Michael Murray).

Ahogy a Hamupipőkében, ő is elrohan a bálról, de ő nem haza, hanem a mostohaanyja étkezdéjébe megy, ahol dolgozik. A lány elejti a telefonját. Austin megtalálja, és keresni kezdi az ő modernkori Hamupipőkéjét. De vajon megtalálja?

Kiderül szombat este 18:20 perckor a Cool-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában