Tv-ajánló

2022.11.22. 11:11

Kiderül, hogy mi működik a zombik ellen

B.M.

Brad Pitt, a film főszereplője (Fotó: Shutterstock)

Brad Pitt Oscar-díjas színész az egyik producere és egyben főszereplője a Z világháború című filmnek, amely értékálló alkotás, és azóta is fényesen ragyog Hollywood egén. A mozi Brad Pitt-et is igazán naggyá tette. Mostanra már megkérdőjelezhetetlenül az elmúlt évtizedek legjelentősebb filmszínésze, akit, úgy tűnik, hogy azóta sem lehet lerángatni az élvonalból. 

A szerepe szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) egykori munkatársát alakítja, aki egyik nap a családjával autójukban lassan haladnak előre a csúcsforgalomban, mit sem sejtve arról, hogy hamarosan az egész életük megváltozik. Egyszer csak körülöttük az emberek elkezdnek egymásra támadni, ők pedig rémülten menekülnek a többi áldozattal együtt. 

A világot halálos zombijárvány uralja el, már semmi nem olyan, mint előtte, szükség van arra, hogy meglegyen az ellenszer amellyel kiiktatják az agresszív, támadó élőhalottakat. A mozi forgatókönyvét Max Brooks 2006-os regénye alapján írták és 2013-ban mutatták be az élethű és félelmetes zombikkal.

Brad Pitt a Z világháború alkotásban megformált szerepe óta megkérdőjelezhetetlen színészlegendává vált. Számos hősszerepe után valódi hőssé, aki tulajdonképpen megmentette az emberiséget a teljes pusztulástól.

Z világháború, brit-amerikai akciófilm, Cinemax2, kedd 22.25.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában