Kiállítás

2022.12.18. 16:27

Természetfotók ékesítik a szekszárdi kórház falait

Újabb fotótárlat színesíti csütörtök óta a megyei kórház igazgatósági épületének folyosógalériáját.

Farkas E.

Dr. Almási István, a Mezőföld Természetfotó Egyesület elnöke (jobbról) nyitotta meg a kiállítást (Fotó: Mártonfai D.)

A Mezőföld Természetfotó Egyesület állította ki több mint ötven fotóját Mi világunk 2021 címmel. A kiállítást dr. Almási István belgyógyász, infektológus, klinikai farmakológus szakorvos, a Tolna Megyei Balassa János Kórház higiéniai és IC osztályának osztályvezető főorvosa, az intézmény orvosigazgató-helyettese nyitotta meg, aki egyben az egyesület elnöke is.

– Egyesületünk székhelye Dunaújvárosban található, azonban több Tolna megyei fotós van köztünk, akárcsak jómagam, így már hagyományosan állítjuk ki a folyosógalérián a képeinket – tájékoztatta lapunkat dr. Almási István. – A pandémia miatt sajnos csúsztunk egy évet, így most a 2021-ben készült természetfotó kiállításunk lesz megtekinthető.

Az egyesület elnökének képei mellett, dr. Somorácz Áron, dr. Somorácz György, Fabó Ferenc, Fabóné Bíró Ágnes, Farkas Sándor, Frigyer Szilvia, Hollósi Zoltán, Klép Sándor, Kovács Sándor, Krizák István és Szilágyi András fotói előreláthatólag három hónapon át lesznek megtekinthetők. A megnyitót követően vetítéssel várták az érdeklődőket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában