Könyvajánló

2023.01.19. 13:00

Barátságból lett szerelem - minden jó, ha a vége jó

A sok krimi után úgy éreztem, hogy ideje könnyedebb vizekre evezni, ami után nem kattog az agyam egész nap a könyv cselekményén. És annyira örülök, hogy a választásom végül a 21. Század Kiadó (Next21) gondozásában megjelent Csalóka szerelemre esett, ami Sarah Adams írónő munkáját dicséri.

CZ. E.

Illusztráció: Shutterstock

Már az elején le kell szögezni, hogy nem hiába lett népszerű ez a könyv az olvasók körében. 

„Bree Camden titkolja, hogy reménytelenül szerelmes legjobb barátjába, Nathan Donelsonba, aki mellesleg az NFL, az észak-amerikai futball liga legendás játékosa. De ez Bree legkisebb problémája. Egy autóbaleset következtében már soha nem lehet belőle balerina, úgyhogy táncstúdiót nyitott – és továbbra is nyitva tartaná, ha sikerül kiköhögnie a bérleti díjat.  

Amikor Nathan a segítségére siet, és megvásárolja az egész épületet, Bree örülhetne, de ő még mindig nem boldog. Felhajt egy-két tequilát – jó, talán többet, mint kettő –, és legmélyebb, legsötétebb titkait elkotyogja egy TMZ riporternek. 

Miután a videó virális lett, az egész világ azt hiszi, Nathan és Bree egy párt alkotnak. Ők a tökéletes pár. És Nathan sajtósának támad egy ötlete, ami Bree-nek is anyagi biztonságot jelenthet. Mi a bökkenő? Úgy kell tenniük, mintha szerelmesek lennének egymásba. Három. Teljes. Hétig. Most van itt a pillanat, hogy Bree végre előálljon titkolt érzelmeivel? Lehetséges, hogy Nathan is palástolt valamit? "

A teljes kirikát társoldalunkon, a bama.hu-n olvashatja el.

Sarah Adams: Csalóka szerelem
romantikus regény
21. Század Kiadó (Next21), 2022

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában