Rajzpályázat

2023.03.06. 09:30

Rajzold le Petőfi egyik művét!

"Petőfi 200 Simontornyán" címmel hirdetnek képzőművészeti pályázatot: illusztrációkat várnak Petőfi Sándor szabadon választott művéhez.

Brunner Mónika

A képzőművészeti pályamunkákat A/4-es méretben lehet leadni a Simontornyai Várban vagy a Városi Könyvtárban április harmincadikáig (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (rajz, festmény, fotó, számígógépes grafika), korosztálytól függetlenül bárki nevezhet. A pályázónak az illusztrációhoz mellékelni kell a választott mű címét, valamint saját elérhetőségét. A pályamunkákból kiállítást rendeznek, illetve online verseskönyvet szerkesztenek.

Irodalmi pályázatot is hirdetnek, amelyre Petőfi Sándor stílusban megírt verssel, vagy bármely Petőfi-vers átiratával lehet nevezni. Az eredeti vers címét is kérik. A képzőművészeti pályamunkákat A/4-es méretben lehet leadni a Simontornyai Várban, vagy a Városi Könyvtárban április harmincadikáig. Az irodalmi pályázat műveit ugyanezen időpontig e-mailen várják: [email protected] és [email protected].

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában