Tv-ajánló

2023.04.29. 11:00

Amnéziás lett a dúsgazdag férfi a baleset után

Leonardo (Eugenio Derbez), az önelégült, gazdag playboy, Mexikó legtehetősebb családjának sarja felveszi a gyermekeit egyedül nevelő Kate-et (Anna Faris), a munkásosztály gyöngyét luxusjachtjának takarítására.

TN

Anna Faris, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

Röviddel azután, hogy igazságtalanul kirúgja a nőt és még a fizetségét is megtagadja, Leonardo átesik a hajókorláton a heves partizás közepette, majd Oregon partjainál tér magához – emlékezetkieséssel. Kate felbukkan a kórházban, és hogy elégtételt vegyen, elhiteti Leonardóval, hogy ő a férje, s így a férfi – életében először – dolgozni kényszerül.

Kezdetben szánalmasan alkalmatlannak bizonyul bármire, ám idővel felveszi a munka ritmusát, és „családja” elismerését is kivívja. Valódi, milliárdos rokonai azonban bármikor rábukkanhatnak és emlékezete is akármikor visszatérhet… 

Az átejtve című film története ismerős lehet annak, aki látta A vasmacska kölykeit. Az 1987-es vígjátékban azonban fordított a felállás, a Kurt Russell alakította „férj” ejti át a gazdag Joannát, akit Goldie Hawn játszik. A dúsgazdag nő ugyancsak átbukik egy hajó korlátján, és amnéziát kap. 

Férje, az igazi, boldog, hogy megszabadul tőle, ezért nem ismeri fel. Dean, az asztalosmester viszont, aki neveletlen gyermekei mellé éppen dadát keres, azt állítja, hogy Joanna a felesége és négy gyermekének anyja...

Átejtve, TV2, szombat, 20 óra
 

Címkék#tv ajánló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában