Tv ajánló

2023.04.21. 13:22

Kábítószerkereskedőket lepleztek le egyetemistáknak álcázva magukat

A 22 Jump Street – A túlkoros osztag egy 2014-es amerikai szatirikus haver-zsaru akcióvígjáték Channing Tatum és Jonah Hill főszereplésével.

Brunner Mónika

Channing Tatum

Forrás: Shutterstock

A történet Schmidt és Jenko rendőrtiszteket követi nyomon ebben az újabb részben. A feladatuk, hogy főiskolai-egyetemi hallgatóknak álcázva magukat kábítószerkereskedőket leplezzenek le. 

Channing Tatum amerikai színész 1980-ban született az alabamai Cullman városában. Az élete maga a hollywoodi sikertörténet, hiszen gyermekként ADHD-vel, azaz figyelemhiányos hiperaktivitási-zavarral és diszlexiával (olvasási nehézségek) is küszködött. Tanulási zavarai miatt Down-szindrómás és autista gyerekekkel együtt került gyógypedagógia osztályba.

 – Soha nem tartottam magam túl okos embernek, sok ok miatt – mondta az egyik interjújában. 

Bárhogy is történt, Channing Tatum mostanra már Hollywood nagyágyúja, aki nem felejtette el nehéz gyermekkorát. Az Instagramján barátai kilenc éves fiának, Manának kér segítséget. A kisfiú a túlélésért küzd: agydaganatos betegsége van. 

A színész szeretné elérni, hogy a kisgyermek legyen a bizonyíték arra, hogy létezik orvosi csoda a világon.

22 Jump Street - a túlkoros osztag, amerikai akciófilm, Filmbox Premium, 19.10.

 

Címkék#tv ajánló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában