Juhász Ildikó világai

2023.04.13. 08:00

Különleges alkotásokat mutat be a bonyhádi tárlat

Juhász Ildikó műveiből nyílt kiállítás Bonyhádon a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban.

Farkas E.

Az alkotó korábban megyei grafikai díjat kapott és több országos kiállításon láthatók voltak már művei. A művész alkotásai nemcsak hazánkban, de Franciaországban, a Beson-i kiállításon is szerepeltek.

Juhász Ildikó és Lönhárd Ferenc a kiállítás megnyitóján (Fotó: Máté Réka)

– Tagja vagyok a Bárka Művészeti Szalonnak, számos egyéni és csoportos kiállításom volt az évek folyamán – mondta el Juhász Ildikó. A kiállító művész hozzátette, Bonyhádra rézkarcokat, tus grafikákat, pasztelleket és fapácot hozott, ezért adta a Világaim címet a tárlatnak, hiszen minden technika egy külön világ. Ezeken belül pedig lehet egy látvány, egy elképzelés vagy gondolat képi megfogalmazása is.

Lönhárd Ferenc, a Bárka Művészeti Szalon elnöke ajánlotta a tárlatot az érdeklődők figyelmébe, a megnyitón Bérces Emese zenetanár és Szijjártó Istvánné működött közre. A kiállítást egészen május ötödikéig tekinthetik meg a látogatók az emeleti galériában – tájékoztatta lapunka Pesti-Pusch Adrienn művelődésszervező.

Sokan eljöttek Juhász Ildikó kiállításának megnyitójára (Fotós: Máté Réka)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában