Tv-ajánló

2023.05.12. 13:05

A filmben para a baba

Az Annabelle című amerikai természetfeletti horrorfilmet 2014-ben mutatták be.

B. M.

Annabelle Wallis, a film egyik főszereplője

Forrás: Shutterstock

A történet szerint a kaliforniai Santa Monica városában John Form orvos egy ritka, régi porcelán babát ajándékoz várandós feleségének, Miának. Ám a babában gonosz erő lakozik, amely egyszer csak kiszabadul.

A film a Démonok között című mozi folytatása, az alkotásban rengeteg ijesztő kép, lövöldözés, verekedés fogadja majd a nézőket. Szerencsére semmilyen valós eseményen nem alapul a történet, így tehát nem kell azon aggódni, hogy a filmben látható jelenetek a való életben már megtörténtek. 

Még annak ellenére sem, hogy sokan sokszor számoltak már be ijesztő eseményekről, például hogy éjszaka szellemet láttak a hálószobában. A túlvilág ismerőit, a jósokat bizonyos körökben a mai napig nagy tisztelet övezi. Vannak, akik hozzájuk fordulnak, hogy egy-egy szellemalakot elűzzenek a közvetlen közelükből.

A legtöbben viszont arról szeretnének tudni tőlük, hogy mi történt elhunyt szeretteikkel. Van, aki szívesen beszél ismerősi körében arról, hogy egy szellemlátó szakember az elhunyt rokonát szedte le a válláról, mert állítólag ott pihent, és ő pedig ezért járt hónapokon át görnyedten, hátfájással küzdve.

Az Annabelle című filmet csak azoknak ajánljuk, akik felkészültek a borzalmakra, és képesek végignézni ezt az alkotást.

Annabelle, AXN, 21.00

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában