Könyvajánló

2023.05.02. 21:32

Érzéki örömöknek élni

A könyvkiadók közelmúltban megjelent újdonságaiból, illetve független könyveladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánlunk olvasnivalót.

TEOL

Hattie és Whit riválisok az üzletben, a magánéletben (Fotó: JK)

Sarah MacLean: A Pimasz és a Fenevad (A Keményöklű Gazfickók 2.)

Három fivér, akiket összeköt egy titkos eskü... 
És a nők, akik térdre kényszerítik őket.
Lady Henrietta Sedley azt tervezi, hogy miután betölti huszonkilencedik életévét, átveszi apja üzleti vállalkozását, saját vagyont szerez, és a saját életét fogja élni. Mivel esze ágában sincs férjhez menni, első lépésként az érzéki örömökbe akar belekóstolni, gondolván, úgyis kénytelen lesz róluk lemondani a jövőben. Minden Hattie terve szerint alakul... amíg rá nem talál a hintójában egy összekötözött férfira, akinél jóképűbbet még életében nem látott, és aki keresztülhúzhatja a számításait.

Amikor Whit – Covent Garden királya, akit mindenki csak Fenevad néven ismer – magához tér egy hintóban Hattie lába előtt, csak ámul különös szabadítója láttán, főleg miután rájön, miféle örömökre vadászik az éjszaka leple alatt... éppen az ő felségterületén. Örömmel ajánlja fel a Ladynek, hogy minden vágyát teljesíti... Ám ennek ára van.

Hattie és Whit hamarosan riválisokká válnak – az üzletben éppúgy, mint a magánéletben. A nő nem adja fel a terveit, a férfi nem adja fel a hatalmát. És egyikük sem látja be, hogy ha nem vigyáznak, végül kénytelenek lesznek mindenről lemondani... Arról is, amit a szívük diktál.
„Klasszikus MacLean-könyv: perzselően érzéki, érzelmes, izgalmas és felejthetetlen.”
– írja a Kirkus Reviews kritikája. (Forrás: duol.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában