Esküvő-hackerek

2023.05.07. 14:32

Igazán szórakoztató filmet ajánlunk estére

A film meglepetés. Mert az alapötlet kicsit sovány: két fickó esküvőkre jár, ahol távoli rokonoknak adják ki magukat, esznek-isznak, táncolnak, aztán lefektetik a táncpartnert, hiszen minden asszonyállat hormonháztartása megkergül egy esküvői banketten, csak rájuk kell zuhanni egy széles ágyon, ott a szex.

TEOL

Owen Wilson az egyik nagy nevettető (Fotó: Shutterstock)

Ez még nem minden: a film végére a két megátalkodott jó kis hollywoodi módra megjavul és megtudja, mi az igaz szerelem.

Ezt a kínos sztorit markolja meg a rendező David Dobkin, gyúr bele két kitűnő színészt, a mellékszerepekre beledob még többet, telenyomja friss dialógusokkal, vastag poénokkal, pucér mellekkel, és megszórja egy ijesztő főellenséggel - és kész a romantikus vígjáték, amin többet röhögtem, mint az elmúlt tíz évben bármin.

A felütés erős, az első negyedórában kiderül, miért is járnak ezek esküvőkre. Tomboló, jól összevágott percekben smúzolnak, ugrálnak, tapiznak, köszöntőt mondanak és tortát szeletelnek. A jó hír az, hogy a felpörgetett, lendületes indítás után a film tartja a tempót, és annak ellenére, hogy vígjátéknak szokatlanul hosszú - 120 perces -, mindvégig szórakoztató tud maradni.

Ünneprontók ünnepe, vasárnap 20:30 Cool

Címkék#tv ajánló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában