Tv-ajánló

2023.06.06. 19:00

Fergeteges forgatós film

Max (Robert De Niro) unokaöccsével producerként dolgozik Holly­woodban. Legújabb filmjük óriási bukta, az elkészültéhez pedig egy gengsztertől vettek fel kölcsönt, aki viszont akarja látni a pénzét.

G. R.

Robert De Niro, a film főszereplője

Forrás: Shutterstock

Simlis hősünk ördögi tervet eszel ki: egy kamu mozit akar forgatni, amiben a főszerepre kinézett veterán sztár, Duke Montana (Tommy Lee Jones) saját maga végzi majd a kaszkadőrmutatványait. Az egyik jelenetben az öreg szépen feldobná a talpát, Max pedig felmarkolja a busás pénzt a biztosítótól. Igen ám, de Duke valahogy nem akar eltávozni az élők sorából. 

George Gallo, az Éjszakai rohanás és a Bad Boys-trilógia írója elkészítette saját „film a filmben” moziját, amelyhez illusztris szereplőgárdát sikerült megnyernie. A nagy visszatérők egy kedves, vicces kis film, visszatekintés Holly­wood egyik aranykorára, a ’70-es évekre. Több meghasonlott öregember nehézségeit veszi számba és meséli el, mindezt hol paródiába hajló vígjátékként, máskor érzelmes buddy movie-ként vagy épp csavarosnak tűnő átverős filmként. Jó olyan mozit látni, amit profi színészek visznek el a hátukon, mert nekik még arra sincs szükségük, hogy erős kézzel vezessék őket. 

Egy ilyen kedves kis semmiségben is szívesen megnézzük őket, mert tényleg olyan színészek, akik emelni tudják a film színvonalát.

A nagy visszatérők, 22.25 Filmbox Premium 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában