Teol.hu podcast

2024.06.25. 19:00

A Gastroblues mindenkit Paksra húz

Szeri Árpád

Fotó: Mártonfai Dénes

Ötven koncert várja a zenerajongókat a július elsején kezdődő és hetedikén záruló 32. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválon. A Pakson tartott rendezvényen mások mellett fellép  sztárvendégként  Matteo Mancuso szicíliai gitárvirtuóz, valamint Laura Cox angol-francia rockgitáros is. A magyar híreségeket olyan csapatok és személyiségek képviselik, mint például az Ismerős Arcok, a Deák Bill Blues Band, a Rudán Joe Akusztik, a Dos Diavolos (Ganxsta Zolee & Takács Vilkó), az ex-Minis Závodi János és Debreczeni Ferenc az Omegából. Fellép a Blues MD (Szebényi Dániel, Mike Gotthárd, Gudics Martin, Gudics Marcell), ezen formációhoz csatlakozik Vitáris Iván, az Ivan & The Parazol frontembere, valamint Ganxsta Zolee, aki ezúttal a dobok mögött is bizonyítja tehetségét. 

Ám ez az atomvároson messze túlmutató, nemzetközi kiterjedésű rendezvény jóval több, mint hagyományos, mégoly kiváló, minőségi könnyűzene. Gárdai Ádám fesztiváligazgató, a teol.hu podcast vendége egyebek mellett az újdonságokról is áttekintést adott a vele folytatott beszélgetésben. Elmondta, hogy ez a mostani seregszemle miben lesz alapvetően más az előzőekhez képest. Szót ejt a gasztronómiai bemutatókról, arról, hogy egészen jutányos áron lehet a konyhaművészet különleges ízeibe belekóstolni. Valamint ismerteti a kárpátaljai magyar települést segítő, jótékonysági főzőverseny és az országos borbarát találkozó részleteit is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában